Hoppa till sidans innehåll

Veteranläger

20 AUG 2018 11:54
För första gången arrangerade Västbo JK ett veteranläger där uppslutningen blev en sucssé.

Med ca 40 enskilda deltagare från 17 klubbar. Från Trelleborg i söder till Söderhamn i norr. Med ett åldersspann från 30 till 80 år.
  • Skapad: 20 AUG 2018 11:54

Fredagspasset höll Rikard Almlöf , SPIF ett pass randoripass med fokus på rörlighet. Efter en välbehövd dusch var det det grillning hemma hos Helene & Anders för mingel i go veterananda.

Efter en välbehövd nattsömn och frukost var det dags för Pass 2 – där  Rikard Almlöf höll ett Ne-waza pass med teknik och randori. Sen var det lång paus för möjlighet att hitta på något med familjen. Några åkte till High Chaparal , Körde Go-kart , gjorde höghöjdsbanan på Isaberg och några lämnade och några anslöt till Pass -3 då det var dags för Johan Wahlberg att aktivera oss med olika situations övningar. Avslutade kvällen med en gemensam middag på Restaurang Bambu i Bedaryd.

Pass 4 – söndagen reducerades till 18 tappra veteraner som avslutade helgen med ett pass där Anders Karlsson ledde med olika kamp övningar och avslutades med korta mixade randori byten.

Innan avfärd och efter svettningen dämpats passade flera på att ta en fika i klubbrummet , köpa Rikards Barnbok  och spana in masterteam kläder och judodräkterna från Green Hill.

Välkomna nästa år igen den 16-17 Augusti ,2019

STORT TACK alla medverkande.

Västbo Judoklubb

Skribent: Anders Karlsson
E-post: Adressen Gömd

 Hitta till vår dojo.

 

         BINGOLOTTER

   

 

 

 

 

 

Postadress:
Västbo JK - Judo
Karl-Johansgatan 35
33230 Gislaved

Besöksadress:
Ringvägen 7
33236 Gislaved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link