Hoppa till sidans innehåll

Guld till August Andersson

20 MAR 2017 08:39
Helsingborgs Judo Open kom 270 st deltagare till start från 37 klubbar från Tyskland , Danmark och Sverige.
  • Uppdaterad: 20 MAR 2017 10:56

Blev en tidig morgon när vi samlades vid klubblokalen för avfärd mot Helsingborg i minibussen för aktiva och ledare och två följebilar med föräldrar.

På nerfärden var det tyst i bussen och nervositeten steg ju närmare vi kom mot Helsingborg. Då det det var första större tävlingen för några. Invägningen klarades av ganska bra efter lite toalettbesök så var alla klara för sin anmälda viktklass.

Först ut för dagen var det August Anderssson som fick gå upp på mattan där han vann första förlorde andra och säkrade hem guldet med en vinst i tredjematchen i P13-50

Där efter var det tjejernas tur att vara på mattan med Alva Bergström och Ally Josefsson som kämpade på bra i sina klasser med tyvärr inte gick vidare från sina pooler i den tuffa konkuransen. 

Sedan var det premiär för Noah Fredholm att tävla på en större tävling uttanför distriktet där han gjorde även han bra ifrån sig med tanke på det tuffa motståndet och var lite besviken och ledsen först men det gick snabbt över.

William Bennet gjorde en bra tävling som slutade med en silvermedalj i P15-46kg

Kevin Bergström som tävlade första året i P18 blev uppflyttad till H21 pga för få i P18-90 där han ställdes mot flera rutinerade judoka och gjorde väldigt bra ifrån sig även han och fick beröm av sina motståndare när det fick veta att han var bara en 2002. Bådar gott när Kevin får möta motståndare i P18 i nästa tävling.

Västbo Judoklubb slutade med en 14:e plats av alla klubbarna.

RESULTAT LISTA

 

 

Skribent: Anders Karlsson
E-post: Adressen Gömd

 Hitta till vår dojo.

 

         BINGOLOTTER

   

 

 

 

 

 

Postadress:
Västbo JK - Judo
Karl-Johansgatan 35
33230 Gislaved

Besöksadress:
Ringvägen 7
33236 Gislaved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link