Hoppa till sidans innehåll

Tavlan


Vi fick denna tavla som en gåva när vi var och tränade på Marunouchi Judoclub ( Mitsubishi Budokai ) 2017

 

Översättning till svenska

(Kalligrafi av "Jyakunen Fudo")
Källan till "Jyakunen Fudo":
Från "Book of Changes (Yi Jing), Chapt. Xi Ci, Sect. Jag ", skrivet i Western Zhou era (ca 1046 f.Kr.-771 f.Kr.) i gamla Kina

(hur man läser)
Om någon vill göra en förmögenhet, ska han tänka på ingenting, han ska inte göra någonting och ska tyst uppträda (Jyakunen Fudo). Om han inte känner sig inte igenom saker under himlen, och är inte uppriktig under himlen, hur kan han göra ett lyckosamtal?

(Tolkning)
I förmögenhetens berättelse visas himmelens vilja i det förmötesdelande blocket, och när någon skulle göra förtrollande, borde han inte tänka på något, han borde inte göra någonting, eller han skulle inte ens vilja göra sådan förmögenhet -telling eller inte skulle vilja ha en sådan sak att komma ut, eller borde inte förutse något att dyka upp. Han borde vara tyst och ska inte röra sig och borde bara vänta på resultaten att visas naturligt.
För att göra förtrollande som överensstämmer med saker under himlen kan det endast göras av en sådan person som måste vara uppriktig och hans ande kommer genom Guds sinne. När han berättar förmögenhet enligt vad han är imponerad av och vad som uppenbarar sig, väntar han tyst utan rörelse, och han borde helt släcka sig så att hans sinne skulle förbinda sig med Guds sinne.

Se mer info hos "Marunouchi Dojo"  

Uppdaterad: 26 APR 2019 10:25
E-post: This is a mailto link

Postadress:
Västbo JK - Judo
Karl-Johansgatan 35
33230 Gislaved

Besöksadress:
Ringvägen 7
33236 Gislaved

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link